Karijere

KORPORATIVNI STANDARDI

Uz prirodne ljepote kraja u kojem su smješteni, Hoteli Medora imaju još jednu veliku prednost i snagu, a to su zaposlenici. Naše zaposlenike potičemo da, osim pretpostavljenih sposobnosti, znanja i vještina koje su potrebne za specifične poslove, budu osobe koje se ne suzdržavaju pokazati inicijativu, proaktivnost, kreativnost, spremnost na promjene, srdačnost i ljubaznost prema gostima kao i pošten i kolegijalan odnos prema suradnicima te pravi timski duh.
Upravljanje ljudskim potencijalima, od odabira, preko motiviranja, nagrađivanja, razvoja i obrazovanja zaposlenika, od presudnog je značaja za ostvarenje dugoročnih ciljeva Društva.

EDUKACIJA

Edukacija zaposlenika značajan je segment poslovnog planiranja i sigurno spada u jedan od najvažnijih oblika upravljanja ljudskim resursima Društva. Program obrazovanja nastojimo što više prilagoditi potrebama zaposlenika i potrebama tvrtke jer moderno poslovanje zahtijeva nova znanja i vještine. U organizaciji i provođenju procesa edukacije neophodna je bliska suradnja voditelja odjela, odjela ljudskih resursa, menadžera te vanjskih suradnika. Daljnja edukacija zaposlenika uvijek se temeljni na prethodnoj analizi obrazovnog statusa zaposlenika te utvrđivanju obrazovnih potreba, kako s aspekta pojedinca i timova, tako i s aspekta čitavog Društva.

PRIDRUŽITE SE NAŠEM TIMU!

Kako bismo ostvarili svoje ciljeve, zapošljavamo stručne i visoko motivirane ljude. Želimo stvoriti tim dinamičnih ljudi, sklonih izazovima i timskom radu, kojima je zajednički cilj postizanje visokih profesionalnih standarda, zadovoljstvo gosta i vrhunska usluga.

Otvorene pozicije:

 • Recepcionar
 • Portir
 • Sobarica
 • Spremačica
 • Konobar
 • Kuhar
 • Kuhinjski radnik

Ukoliko zadovoljavate navedene uvjete pojedinog radnog mjesta svoju zamolbu i životopis pošaljite na adresu posao@medorahotels.com.

Ako ste student, nezaposlena osoba ili zaposlena osoba željna promjene radnog mjesta, svoju otvorenu prijavu  i životopis pošaljite na email adresu posao@medorahotels.com.

Slanjem Vaše prijave i životopisa dajete nam Vašu suglasnost da osobne podatke zaprimljene za potrebe zapošljavanja obrađujemo za potrebe trenutno otvorenih pozicija ali i za naše buduće potrebe za zapošljavanjem, te u skladu s našom Politika zaštite osobnih podataka.

ONLINE PRIJAVA ZA POSAO (ONLINE JOB APPLICATION)


  Ime i prezime (Name/Surname) *


  Datum rođenja (Date of birth) *


  Državljanstvo (Citizenship) *


  Kontakt broj (Contact-phone) *


  E-mail *


  Jezici koje koristite (Languages spoken) *


  Pozicija za koju se javljate (Position you are applying for) *


  Radni status (Work status) *


  RADNO ISKUSTVO (WORK EXPERIENCE) *


  Zadnji Poslodavac (Last employer)*


  Naziv pozicije (Name of your position) *


  Početak rada (Start of work) *


  Završetak rada (End of work)

  Upotrebom ovog obrasca prihvaćate pohranu i rukovanje vašim podacima na ovoj web stranici.

  Slanjem Vaše prijave i životopisa dajete nam Vašu suglasnost da osobne podatke zaprimljene za potrebe zapošljavanja obrađujemo za potrebe trenutno otvorenih pozicija ali i za naše buduće potrebe za zapošljavanjem, te u skladu s našom Politikom zaštite osobnih podataka.

  EU

  Naziv projekta: Rekonstrukcija postojećeg hotela i izgradnja dodatnih sadržaja