Misija, vizija i temeljne vrijednosti

NAŠA VIZIJA

Vizija razvoja Društva je postati vodećom hotelskom tvrtkom na Makarskoj rivijeri.

 

NAŠA MISIJA

Misija razvoja Društva je repozicionirati postojeće objekte u atraktivne i tržišno privlačne turističke proizvode uvodeći međunarodne standarde upravljanja i poslovanja te povezujući tradicionalne lokalne vrijednosti sa suvremenim turističkim trendovima.
Misija Društva je, također, djelovati kao nositelj profesionalizacije turističkog razvoja na Makarskoj rivijeri kao i na području cijele Dalmacije.

 

NAŠE VRIJEDNOSTI

Predanost gostu

Sve naše aktivnosti usredotočene su na kvalitetu i zadovoljstvo gosta. Primarna zadaća svakog našeg zaposlenika je razumijevanje potreba i zahtjeva naših gosta s ciljem ispunjenja njihovih očekivanja u stvaranja jedinstvenog doživljaja odmora u Medora hotelima i ljetovališta.

Poštenje, poštovanje i odgovornost

Profesionalno se i savjesno odnosimo prema gostima, poslovnim partnerima, zaposlenicima, imovini, društvenoj zajednici i okolišu.

Izvrsnost i rad

Stalna usvajanja novih znanja i usavršavanja vještina temelj su izvrsnosti naših zaposlenika, a time i garancija pružanja usluge prema najvišim standardima kvalitete i u skladu s najboljim praksama hotelske industrije.

Timski i pobjednički duh

Naš je tim najvrjedniji potencijal i oslonac provođenju misije i vizije tvrtke te stvaranju vrijednosti tvrtke kojoj pripadamo. Gradimo poticajnu radnu okolinu, temeljenu na međusobnom poštivanju i uvažavanju, osjećaju zajedništva i kolegijalnosti. Želimo, kao tim, biti najbolji u onome što radimo.

Proaktivnost i inovativnost

Uz otvorenost za nove ideje i kreativnost, kod članova našeg tima razvijamo raznovrsna znanja i sposobnosti. Razmišljamo slobodno i otvoreno te u tom smislu ohrabrujemo sve članove tima. Izazove prihvaćamo s pozitivnim stavom, kao novu priliku za usavršavanje i uvođenje pozitivnih promjena.

 

 

 

 

EU

Naziv projekta: Rekonstrukcija postojećeg hotela i izgradnja dodatnih sadržaja